Menu
EUR
24 NIEUWE week deals met kortingen tot 70% Nu bekijken.
Top 5 meest Betrouwbare beetmelder setjes voor onder de 100 euro!

Top 5 meest Betrouwbare beetmelder setjes voor onder de 100 euro!

Door: Tom Snoek Reacties: 0

Een goede beetmelder set is van cruciaal belang tijdens het karpervissen. Je wilt natuurlijk ten alle tijde dat de beetregistratie zo optimaal mogelijk door komt! De grotere karpers zijn meestal wat schuwer. Hierdoor kan het zijn dat je soms bij 1 of 2 piepjes al moet aan slaan om de vis toch te vangen. Goede registratie is daarom van noodzakelijk belang! 

 

Waar bestaat een goede beetmelder set uit?

 

Als je een beetmelder set wilt aanschaffen moet je eerst nadenken over wat voor set je graag wilt hebben. Je hebt over het algemeen keus uit 3 opties, namelijk de volgende: 

 

Een 2+1 beetmelder set wil zeggen dat deze set bestaat uit 2 beetmelders + 1 ontvanger/receiver. 

 

Belangrijkste opties van jouw beetmelder set

Bij het aanschaffen van een nieuwe setje beetmelders zijn er over het algemeen 4 opties waar je rekening mee moet houden. Deze opties zijn: volume, toonhoogte, gevoeligheid & afstand receiver. 

Volume
Deze optie spreekt voor zich. Hoe hard (en zacht!) gaan jouw nieuwe beetmelders? Dit is zeker niet de belangrijkste optie; maar wel erg prettig om te weten! 

 

Toonhoogte
Deze optie is puur smaak gebonden. Vind jij het fijn om juist een hele lage toon te horen - of is jouw voorkeur toch een hele felle hoge toon? Experimenteer en kom erachter! 

 

Gevoeligheid
Naar mijn mening een van de belangrijkste opties van beetmelders - de sensitivity! Deze optie zorgt ervoor dat jij zelf kan instellen hoe gevoelig jouw beetmelders reageren. Waait het bijvoorbeeld erg hard? Hoe prettig is het dan om de beetmelders minder gevoelig te zetten; zodat je niet de hele tijd loze piepjes krijgt! 

 

Afstand receiver
Wat is het bereik van de ontvanger bij jouw set? De meeste setjes kennen een minimale afstand  van +- 50 tot 100 meter. Er zijn echter zelfs setjes met een afstand tot wel 750 meter! Het is natuurlijk zeer onverstandig om zover bij jouw hengels weg te zijn. Toch kan het erg makkelijk zijn in sommige situaties! 

 

Top 5 beste beetmelder setjes onder de €100 euro

#5: SPRO C-Tec XFW Set
2+1 & 3+1 sets verkrijgbaar. Kost nog geen 5 tientjes! 

XFW 2+1 Beetmelder Set

Deze zeer scherp geprijsde set koop je al voor nog geen 5 tientjes! Hij wordt keurig geleverd in een nette opberg box en heeft enkele opties zoals o.a. de volume & de toonhoogte. De set bij uitstek geschikt voor de beginnende karpervisser die een goed, voordelig geprijsd beetmelder setje zoekt! 

Bestel deze set hier! 

 

#4: Prologic BAT+ beetmelder set 
2+1 & 3+1 sets verkrijgbaar. Setjes vanaf €79 euro! 

BAT+ | 2+1 Beetmelder Set (All Blue LEDs)

 

Stijlvol, betrouwbaar en een zeer nauwkeurige beetregistratie - dat is hoe je de nieuwe BAT+ beetmelders van Prologic het beste kunt omschrijven! Deze beetmelders zijn gedurende 1 jaar uitgebreid getest in alle weersomstandigheden en kunnen werkelijk waar alles aan. 100% waterdicht en ze laten je in de kou ook zeker niet in de steek! 

 

Bestel de BAT+ setjes hier! 

 

#3: Korum KBI-Compact Set
2+1 & 3+1 sets verkrijgbaar. Al vanaf €49,99.

KBI-Compact 2+1 Beetmelder Set

 

De Korum KBI beetmelder set bestaat uit 2 beetmelders + 1 bijbehorende ontvanger en een presentatie doosje. De ontvanger heeft een bereik van +- 100 meter. De volume is aanpasbaar bij de beetmelders. Na een indicatie blijven de felgekleurde LEDs nog 10 seconden na branden zodat je kan zien welke beetmelder af ging. 

 

Bestel de Korum KBI-Compact setjes hier! 

 

 

#2: Lion Sports Rubondo 3+1 Set
3+1 uitvoering. Kost €89,99

 

Beetmelder Set Rubondo (3+1)

De Lion Sports beetmelder set Rubondo 3+1 word geleverd inclusief een luxe opberg doos. Deze beetmelders zien er niet alleen prachtig uit maar zitten ook boordevol opties! 
 
De LED kleur is blauw.  Middels de soft rubber touch afwerking is de kans op krasjes op je hengel nihil! Ze beschikken over een nachtlicht functie en uiteraard kun je de toonhoogte, gevoeligheid en het volume afzonderlijk van elkaar afstellen. 
 
 
 
 
#1: Strategy SI 3+1 Beetmelder Set
Veruit de meest populaire 3+1 set voor nog geen €99,99! 

 

SI 3+1 Beetmelder Set

 

Deze nieuwe Strategy SI beetmelder set 3+1 is niet alleen een lust voor het oog maar ook nog eens zeer innovatief. Het bereik is ruim 100 meter. Uiteraard beschikt deze beetmelder over verstelbare toonhoogte,volume & gevoeligheid. Zonder twijfel het meest populaire beetmelder setje van 2020 / 2021! 

 

Bestel de Strategy SI Set hier! 

 

Meer opties bekijken van beetmelder setjes? Je shopt alle 100+ beetmelder setjes gemakkelijk via deze link! 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!