Menu
EUR
KING Deals bij KarperCentrale! Bekijk ze nu.
De nieuwe Korda GOO's voor 2024

De nieuwe Korda GOO's voor 2024

Door: Maarten Snoek Reacties: 0

Voor 2024 heeft Korda prachtige nieuwe GOO's gelanceerd in de smaken Tropical, Pango en Mulberry. Smaken die je aas een super boost geven!

 

De nieuwe GOO van Korda bestellen

[products=blog_new_goos_2024]

Dat kan natuurlijk gewoon bij KarperCentrale. Zowel de Tropical, Pango als de mulberry.

 

Karpers vangen met de nieuwe GOO van korda

Kiana Carp is het merk achter de GOO's die Korda verdeeld. In deze video vangen ze op een zeer moeilijk water een van de moeilijkst te vangen vissen door gebruik te maken van deze nieuwe goo's. Kijk de video zelf;

 

 

De Korda GOO Pango Supreme

De Korda Pango Supreme Goo is een fantastische geheime mix van citrusvruchten. Samen creëren ze een zure smaak die karpers merkbaar aantrekt. Pango Supreme is de natuurlijke evolutie van zijn voorganger, Mangonana Supreme, en laat de essentie van de ongeëvenaarde allure van mango weer opleven. Uitgebreide tests hebben aangetoond dat het zeer effectief is in het krijgen van snelle aanbeten, zelfs bij gebruik boven grote voerstekken. Pango Supreme Goo geeft een duidelijke stoot en trekt vis aan met zijn onweerstaanbare aroma.

Meer informatie over de Pango Supreme goo.

 

De Korda GOO Mulberry Supreme

De Korda Mulberry Supreme Goo is geïnspireerd op het iconische zoete en fruitige karpervissmaakprofiel van Mulberry, dat al tientallen jaren met veel succes wordt gebruikt. Deze klassieke geur is levendig, uitnodigend en direct herkenbaar met zijn bloemige ondertonen, je zou kunnen zeggen dat hij naar karpervissen ruikt.

Meer informatie over de Mulberry Supreme goo.

 

De Korda GOO Tropical Supreme

De Korda Tropical Supreme is een krachtige toevoeging aan je hengelsportarsenaal dat scherpte en pittigheid belichaamt, met precisie gemaakt met behulp van een tropische mix van zoete en zure citrussmaken. De verrukkelijke geur die je ruikt bij het openen van de fles is krachtig, deze vloeibare attractant straalt een onweerstaanbare allure uit die zich ver en wijd in het water verspreidt en met zijn verleidelijke geur vissen naar je aas lokt.

Meer informatie over de Tropical Supreme goo.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!