Menu
EUR

Tenten, stretchers & stoelen

Op zoek naar een goede Karper stretcher?

Wil jij graag een nieuwe stretcher hebben? KarperCentrale.nl heeft een groot assortiment aan stretchers. Wij hebben veel hoogwaardige stretchers van verschillende merken zoals jrc, Solar, Fox en Nash. 

Bedchair kopen 

Bij het kopen van een bedchair gaat het waarschijnlijk in eerste plaats om dat het lekker praktisch is. Hij moet niet te zwaar zijn, gemakkelijk om mee te nemen en moet lekker liggen. Er zijn dan ook verschillende opties waar je uit kan kiezen. Bijvoorbeeld lichtgewicht stretchers of XXL stretchers. Lees hier verschillende tips over waar jij rekening mee kan houden bij het kopen van een bedchair. 

Stretcher met slaapzak

Een stretcher met slaapzak noem je ook wel een sleepsystem. Deze stretchers hebben zoals je al verwacht een slaapzak die er bij hoort. Deze slaapzak kan je vaak aan de stretcher vast ritsen. Dit zorgt er niet alleen voor dat jou slaapzak niet van de bedchair valt als jij naar buiten rent om een hengel aan te slaan. Het is ook nog een super handig voor het transsport. Deze zijn geschikt voor 3 tot 5 seizoenen. Dit staat altijd aangegeven bij de stretcher. 

stretcher lichtgewicht

Er zijn veel stretcher die lichter zijn in gewicht. Zo zijn veel stretchers die wij verkopen met een aluminium onderkant gemaakt. Waardoor deze erg licht kunnen zijn. Het gewicht staat vaak ook aangegeven bij het product. Mocht je vaak kortere sessie's gaan vissen is een lichtere stretcher ideaal voor jou.   

stretcher aanbieding

Wij zijn erg goedkoop met onze producten. Echter kan er met sommige producten nog een klein beetje van af? Wil jij weten of jij de beste prijs betaald? Vraag het onze klantenservice.

 

Op zoek naar goede karper stoelen?

Bij KarperCentrale hebben wij een groot assortiment aan Karper stoelen. Van alle verschillende maten en gewichten. We verkopen onder andere stoelen van Nash, Fox en Sonik.

Karperstoel kopen? 

Ben jij opzoek naar een goede karper stoel? Eentje die lang mee gaat en alle comfort bied die jij nodig hebt? Er zijn dan verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Zoals gewicht, de afmetingen, en of er armleuningen bij zitten. Dit kan je natuurlijk allemaal vinden bij het product zelf. Het is belangrijk om eerst naar jou vis stijl te kijken. Vis je vaak kortere sessies  en zoek je dus naar een lichtere stoel? Of vis je vaak langere tijden en zoek je dus naar meer comfort. 

Karperstoel met armleuning. 

Een karperstoel met armleuning kan erg veel comfort bieden voor langere periodes. Zodat je na het uitvaren van jou hengels lekker in je stoel kan ploffen en wachten tot jou eerste hengel afgaat. Een armleuning kan er dan voor zorgen dat je meer comfort hebt. en een goede ondersteuning voor je rug krijgt. 

Lichtgewicht karperstoel 

Als je vaak kortere sessies vist kan je het beste voor een lichtere stoel gaan. Dit zorgt ervoor dat je makkelijk kan verplaatsen en niet de hele tijd een zware stoel hoeft mee te nemen. 

 

Op zoek naar goede karper tenten?

KarperCentrale heeft een groot assortiment aan karper tenten van alle grote merken zoals Solar, Trakker, Nash en fox. 

 

karpertent 1 persoons  

Vis jij vaak met jezelf? Dan is een 1 persoons tent ideaal. Je hebt genoeg ruimte voor 1 stretcher en een tafeltje. Op deze manier heb je zo min mogelijk gewicht bij je en kan je dus makkelijker andere spullen mee nemen. Een 1 persoons tent is vaak ook makkelijker op te zetten en af te breken. 

karpertent 2 man 

Ga je vaak langere periodes vissen? of ga jij altijd met je vis maat. Dan kan een 2 persoons tent ideaal zijn. Je hebt genoeg ruimte voor 2 stretchers en een tafeltje. En vaak past er dan nog wel meer bij. 2 persoons tenten zijn vaak iets lastiger op te zetten en hier heb je dan ook 2 personen voor nodig. 

Karpertent XXL 

Een XXL tent is eigenlijk een tent waar heel erg veel ruimte in zit. Zoals de Nash base camp. Deze tenten zijn eigenlijk nog steeds voor 2 personen bedoeld echter heb je er veel meer ruimte in dan een normale 2 persoons tent. Mocht je dus vaak weken gaan vissen is een XXL tent ideaal voor jou!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!