Menu
EUR
24 NIEUWE week deals met kortingen tot 70% Nu bekijken.
TIP: De beste kerst cadeaus voor karpervissers [VIDEO]

TIP: De beste kerst cadeaus voor karpervissers [VIDEO]

Door: Maarten & Wouter Reacties: 0

Een leuk kerst cadeau voor een karpervisser zoeken kan een behoorlijke opgaaf zijn. Gelukkig zijn wij er om je te helpen! In deze video krijg je 11 cadeau opties voor geschoteld die de meeste karpervissers kunnen gebruiken.

In deze video lopen we alle kerst cadeaus bij langs.

 

#1 Outdoor Lumitact zaklamp | €8,95

Karpervissers doen bijna allemaal wel aan nachtvissen, en zelfs wanneer ze dit niet doen, gaan ze wel eens vroeg beginnen of tot laat door. Een zaklamp is dan uitkomst. In tegenstelling tot een hoofdlamp kun je de zaklamp gemakkelijker mee nemen in je broekzak dankzij de compacte maat. Vrijwel onverwoestbaar metaal en tot 600 lumen vel.

Iets voor jou? Bestel hem hier.

 

 

#2 Steri-7 Fish Care Antiseptic Spray | €16,95

Niet iedere karpervisser heeft het, en als hij het heeft is dit vaak een behoorlijke upgrade. Het Steri-7 Aquaculture is onder andere goed gekeurd door CEFAS, het centrum voor omgeving en aquaculture onderzoeken. Simpel weg, een echte upgrade om de gevinde vriend van de karpervisser gezond te houden, ook na de vangst.

Iets voor jou? Bestel hem hier.

 

 

#3 Outdoor ERIS Hoofdlamp met interne accu | €19,99

Een hoofdlamp, of een extra hoofdlamp. Beide zal goed uitkomen, en voor de prijs zal de kwaliteit je verbazen. De lamp heeft een 1200 mAh interne batterij die je in 2.5 uur van leeg naar volledig vol kunt laden. Er zitten 4 standen op, waaronder eentje die reageert op de bewegingssensor. Na onze mening is een hoofdlamp, ook als is het misschien de tweede, nooit kwaad.

Iets voor jou? Bestel hem hier.

 

 

#4 Trakker NiteLife Bug Blaster | €29,99

Een tentlampje die je ook nog beschermt tegen muggen, wat wil een visser nou nog meer?! 

Iets voor jou? Bestel hem hier.

 

 

#5 BlackFire Carp Kettle  | €39,95

Dit lijkt voor sommigen misschien een onnozel cadeau, maar Instagram staat vol met deze prachtig ontworpen keteltjes. En mede daarom, een fantastisch idee als cadeau voor een karpervisser. Ook nog beschikbaar in een lage, en hoge versie. Wij raden de kleine aan als de visser vaak alleen vist, en de grote (1.5L) als de visser in kwestie vaak met anderen vist.

Iets voor jou? Bestel hem hier.

 

 

#6 Cozee Toilet Seat Full Kit  | €68,99

Dit is niet alleen een grappig cadeau voor een visser, dit is ook nog eens heel praktisch. Op steeds meer plekken heb je er namelijk ook een nodig. En met de handige bio afbreekbare zakjes hou je de emmer schoon om eventueel ook andere dingen in te kunnen transporteren. Een echte all-in-one. 

Iets voor jou? Bestel hem hier.

 

 

#7 Trakker Multi Tool  | €24,99

Een tang, een mes, een zaag, een schroevendraaier en nog 10 andere gereedschappen allemaal in deze handige multi-tool van trakker. Niet iedere visser heeft er een, iedere visser zou er wel een moeten hebben. Echt heel handig in heel veel situaties.

Iets voor jou? Bestel hem hier.

 

#8 BlackFire Dinning set  | €39,99

Een stevig bord, mooi afgewerkt zwaar RVS bestek met een luxe etui. Een mega upgrade over vrijwel alle huidige bestek setjes op de markt. Met de BlackFire Dinning set schiet je eigenlijk altijd een smile op het gezicht van de gelukkige ontvanger.

Iets voor jou? Bestel hem hier.

 

 

#9 XL Hot Water Bottle met Fleece / Kruik | €24,95

Dit is niet zomaar een kruik. Dit is een XL kruik met een fleece hoesje zo zacht als een teddy beer, en breed genoeg om het volledige visbed (stretcher) van links naar rechts warm te houden. Wanneer de ontvanger dit cadeau uitpakt, en je ziet hoe zacht en groot deze kruik is, bestel je er ook een voor jezelf.

Iets voor jou? Bestel hem hier.

 

 

#10 Connect Toaster XXL Pan & Griddle | €64,99

Voor de visser die opschept over hoe lekker hij/zij altijd eet aan de waterkant. Dit is een complete set met rasp, opvouwbare spatel en een pan die je los kunt koppelen om als 2 losse pannen te gebruiken. 

Iets voor jou? Bestel hem hier.

 

 

#11 NXG Deluxe Food Set | €61,99

Een complete set voor 2. Niet alleen handig aan de waterkant, maar ook tijdens het picknicken of een gezellig uitje. Een cadeau waar meer dan alleen de karpervisser wat aan heeft.

Iets voor jou? Bestel hem hier.

 

 

Keuzestress?

Met de KarperCentrale Cadeaukaart zit je altijd goed.
Bestel hem hier.

 

 

 

Kom je er nog steeds niet uit? Neem contact op met onze klantenservice, we helpen je graag.


Reacties (0)

gravatar
Pieter vogt
Geplaatst op 2022-12-26 00:18:21
Waterkoker is altijd voor goeie koffie in de ochtend
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!