Menu
EUR
24 NIEUWE week deals met kortingen tot 70% Nu bekijken.
Open Deur Dagen 2023 - 17/18 maart

Open Deur Dagen 2023 - 17/18 maart

Door: Tom Snoek Reacties: 0

Kijk voor de planning van onze Open Deur Dagen onderaan deze pagina. 

Vrijdag 17 maart 10:00-21:00
Zaterdag 18 maart 09:00-16:00

Traditiegetrouw vinden onze Open Deur Dagen plaats net voor de start van het seizoen. De dagen worden langzaam aan langer, het zonnetje begint meer te schijnen... Het voorjaar komt eraan! Heb jij al plannen gemaakt voor jouw visserij? Hoe dan ook - begin het seizoen goed door een bezoekje te brengen aan onze open deur dagen. Een praatje maken met vissers uit de buurt, tips en tricks om meer karper te vangen dit jaar, gezelligheid en bizar veel nieuwe karper items. Een ding is zeker: wanneer je onze Open Dagen bezoekt heb jij per direct zin om te vissen! 

 

VERBOUWING?! + 3 verdiepingen RAMVOL met visspullen! 

Zoals veel van onze vaste klanten wel gemerkt hebben, hebben wij veel veranderd aan onze winkel in de afgelopen jaren. Een nieuw magazijn erbij, uitbreiding binnen ons assortiment en tevens een compleet gamma voor de wit- en roofvisser zijn erbij gekomen. Gelukkig kunnen we nu met trots zeggen dat alles klaar is voor het nieuwe seizoen! 

In onze mega speciaalzaak hebben wij 2 verdiepingen met werkelijk waar alles voor de karpervisser en tegenwoordig ook 1 verdieping met alles voor de wit- en roofvisser. Een waar paradijs voor hengelsporters ;-). 

 

Wat is er te doen tijdens onze Open Deur Dagen?

Onze Open Deur Dagen vinden plaats op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart. Onder het genot van een hapje en drankje kun je onze volledig opnieuw ingerichte winkel bewonderen. Je pakt tijdens deze dagen de beste aanbiedingen en bulk kortingen om het seizoen goed te kunnen beginnen. Naast dit hebben wij nog enkele leuke standhouders op beide dagen. Hieronder lees je wie en wanneer! 

 

WIN WIN WIN! 

Wat is een Open Dag zonder kans op een dikke prijs? Elke betalende klant mag zijn naam + tel. nummer opschrijven en deze in een pot doen. De maandag na de open dagen wordt er 1 naam uitgetrokken. De gelukkige krijgt een cadeaubon t.w.v. €250 euro! 

 

Carp Cup informatiepunt

karpercentrale Carp Cup 2023

 

Wil jij meer informatie over deze karper koppel wedstrijd in Noord Frankrijk welke dit jaar nog plaats vindt? Organisator Jan Snoek is beide dagen aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden.
Er zijn nog tickets beschikbaar, je kunt tijdens deze dagen ook direct reserveren! 

  • Karper Koppel Wedstrijd
  • Hoofdprijs: €2000,-- contant
  • Noord-Frankrijk, eigen vervoer
  • Vanaf slechts 324,-- per persoon

 

Boatman voerboten

Vrijdag: 14.00 - 18.00
Zaterdag: 13.00 - 16.00

Onze voerboot expert Maarten is aanwezig om jouw alles  te kunnen vertellen over de bijzonder populaire Boatman voerbootjes. Wil jij het meest populaire Actor model? Of toch de meest luxe Leader voerboot? Alle bootjes direct uit voorraad leverbaar en uiteraard extra scherp geprijsd deze dagen! 

Boatman Leader Pro V3 - Voerboot

 

BIZAR VEEL KEUS! 

Ons karper assortiment is zachtjes gezegd... Bizar groot. Op zoek naar nieuwe hengels, molens, beetmelders of bijvoorbeeld een boot? 

  • 80+ soorten molens uit voorraad leverbaar
  • 150+ soorten hengels uit voorraad leverbaar
  • 20+ soorten tenten uit voorraad leverbaar

En nog veeeeel meer! ;-)

Klik hier voor de Route

Graag tot ziens! 


Reacties (0)

gravatar
Eddy de Vries
Geplaatst op 2023-03-14 19:45:40
Vandaag voor t eerst in de winkel geweest. Moet echt zeggen prachtige winkel en enorm veel (gerenommeerde) producten in het assortiment.
Had er wel veel langer willen neuzen…
Ook gelijk maar een nieuwe zonnebril aangeschaft voor de komende zonnige dagen.
Kortom de winkel is een echte aanrader waar ik zeker vaker heen zal gaan. Topwinkel !
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!