Menu
EUR
24 NIEUWE week deals met kortingen tot 70% Nu bekijken.
Carp News Editie 1

Carp News Editie 1

Door: Maarten Snoek Reacties: 0

Carp News editie 1 over het verbod op witte kleurstoffen in boilies, waarom Fox afwezig was op de karper beurs in den Bosch, en aanbevolen videos voor het kijken in de vrije uurtjes.

Bekijk de video

 

Verbod op witte boilies?!

Door de recente intreding van een Europese wet op E171 is de witte kleurstof uit boilies aan het verdwijnen. Dit zie je niet alleen terug bij boilies zoals de coconut creme, strawberry crush en citruz boilies. Maar je ziet het ook terug bij de witte goo's van Korda. AVRO TROS Radar legt uit hoe dit precies zit en waarom deze kleurstof verboden is geworden.

 

Fox afwezig op Carp den Bosch

Één van de grote afwezigen op Carp den Bosch is natuurlijk FOX. Het mega bedrijf binnen de visserij heeft natuurlijk afgelopen jaar weer flink aan de weg getimmerd en heeft Preston Innovations overgenomen, en daarmee dus ook Avid Carp. 2021 had Fox nog een nieuw magazijn genomen van ruim 8.000m² en zijn nu genoodzaakt om er een nieuw magazijn bij te nemen. Dit kost natuurlijk enorm veel tijd, en mede daarom waren zowel FOX als Avid Carp niet aanwezig op Carp den Bosch 2023. Wil jij nou graag de nieuwste producten zien van FOX? Bij KarperCentrale hebben we alle nieuwe producten al ingekocht, zelfs de producten die nog niet 'officieel' bekend gemaakt zijn. Zo hebben we altijd de laatste, en nieuwste fox producten op onze website.

 

De Carp-Watch lijst

Vanaf nu gaan we ook leuke filmpjes voor karpervissers aanraden die je gratis kunt bekijken op YouTube. In de eerste editie van Carp News hebben we 3 leuke filmpjes voor je, inclusief een korte samenvatting.

Korda underwater - The Test Tapes

In deze video laat Tackle Gigant Korda zien hoe ze jagen op karpers en wat er allemaal bij komt kijken om een onderwater video goed te filmen.

Karpervissen in de winter - Willen Kwinten

Willem kwinten laat je zien hoe hij wintervisserij aanpakt met deze rigs.

 

The Drop - Nash fishing with naturals

Team Nash laat zien hoe zij te werk gaan met de Naturals range.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!