Terug

Vissen in Frankrijk met KarperCentrale op Lac de Villedon [2020]

Vissen in Frankrijk met KarperCentrale op Lac de Villedon [2020]

Ons 7e evenement zit er aan te komen! Volgend jaar (2020) gaan wij vissen op het magische Lac de Villedon. Een water dat bekend staat om zijn prachtige omgeving, vriendelijke beheer en natuurlijk het prachtige bestand aan dikke karper. In deze blog post lees je er alles over!

Karpervissen in Frankrijk met KarperCentrale Lac de Villedon! 

Jaarlijks organiseren wij vanuit KarperCentrale 1 a 2 maal een evenement genaamd: Karpervissen in Frankrijk met KarperCentrale! Deze week vissen staat in het teken van dikke karper, goed gezelschap en een hoop nieuw vriendschappen. Elk jaar is tot nu toe een groot succes geweest; en wij verwachten dat de 7e editie op het machtige Lac de Villedon wederom een groot succes zal worden! 

 

Wat houd deze week precies in? 

Een sfeer impressie is het beste samen te vatten via een video review afgelopen jaar gemaakt tijdens ons evenement op Domaine de Bouxier. Bekijk de video hieronder! 

 

Ben jij al enthousiast geworden en wil je graag mee? Begrijpen wij als geen ander! Lees verder en wij vertellen je alle belangrijke details over dit prachtige evenement :-) 

 

Karpervissen met KarperCentrale: Wat kan je verwachten?

Exclusief afgehuurd 
Wij hebben het volledige domein voor een week tot onze beschikking. Dit wil zeggen dat er enkel deelnemers van ons evenement aanwezig zullen zijn. Geen last van onbekende karpervissers! 

 

Advies, tips & tricks van ervaren karpervissers 
Gezamenlijk hebben Tom en Maarten al 8 week ervaring met het karpervissen op Lac de Villedon. Wij staan voor iedereen klaar en helpen je graag! Tijdens deze week zullen wij meerdere malen langs komen op je stek om, indien wenselijk, je te voorzien van tips & tricks.

 

3 informatieavonden bij ons in de zaak
Voorafgaand aan het evenement organiseren wij driemaal een informatieavond bij ons op de zaak. Tijdens deze avond leer je alle deelnemers kennen onder het genot van een hapje en een drankje, geven wij advies en tips over Lac de Villedon en profiteer je van leuke korting op *bijna* ons hele assortiment!

 

Leuk om te weten: de zoon van de eigenaar van Lac de Villedon komt langs tijdens een van onze informatieavonden. Als iemand ALLES weet over Lac de Villedon is dat Quirin wel. Hij vertelt je met liefde alles wat je wilt weten over dit prachtige water!

 

Lac de Villedon

Lac de Villedon biedt ruimte aan maar liefst 13 koppels (26 man). Elke stek op dit water van maar liefst 37 hectare is zo ingericht dat iedere stek optimale vis ruimte heeft. Je vist elkaar dus niet zomaar in de weg! Twee van de 13 stekken is inclusief luxe accommodatie. Wil jij lekker luxe vissen tijdens deze week? In ons prijzenoverzicht beneden aan dit bericht lees je over alle mogelijkheden! 

 

Het visbestand

Het aanwezige karperbestand op Lac de Villedon is om van te watertanden. Van torpedoschubs tot de meest hooggebouwde spiegelkarpers tot maar liefst 34kg. Met een gemiddeld gewicht van maar liefst 15kg zullen er behoorlijk wat PR's gaan sneuvelen! Naast het prachtige karperbestand vind je ook Europese meerval terug op Villedon. Iets waar je zeker rekening mee dient te houden in je visserij! 

^ Tom en Maarten met een dubbel-run van twee dikke 20kg+ karpers op Lac de Villedon. 

 

Hoeveel karper vis ervaring moet ik hebben om mee te kunnen/mogen? 

Ervaring in het karpervissen is natuurlijk wel belangrijk; maar dat zal een ieder wel hebben die mee gaat. Het belangrijkste is dat je de juiste spullen hebt om te kunnen gaan karpervissen op de grote karpers die rond zwemmen op Lac de Villedon. Denk hierbij aan een groot genoeg schepnet, degelijke karperhengels en molens, een goede onthaakmat etc. Als je dit hebt kun je met een gerust hart mee! 

Voor de beginners onder ons staan Maarten & Tom altijd klaar met tips & tricks tijdens de week om ervoor te zorgen dat iedereen karper vangt! 

 

Heb jij vragen of wil jij graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder. 

 

Prijzen, data's & vervoer

Datums 

Deze week vissen in Frankrijk vind plaats van zaterdag 1 augustus t/m zaterdag 8 augustus 2020. 
De datums voor de informatieavonden worden nog bekend gemaakt. 

 

Vervoer

De totale afstand van Groningen tot aan het domein is +- 1250 km. Mee rijden met ons is mogelijk (je deelt mee in de kosten). Voorkeur is eigen vervoer. 

 

Prijzen

De prijs per ticket bedraagt €525 per persoon. Aanbetaling is €100 gevolgd door 2 termijnen van €212,50. Uiteraard is het volledige bedrag in een keer betalen ook mogelijk! 

Bovenstaande prijs is INCLUSIEF het volgende: 

 • Vergunning om een week te mogen vissen op Lac de Villedon
 • 7 dagen avondeten in het luxe restaurant van Villedon 
 • Gebruik sanitaire voorzieningen (excl. douche, hiervoor zijn muntjes verkrijgbaar) 
 • VIP voorbereidingsavonden (Hapje, drankje en korting op karper spullen!) 
 • Boot, elektromotor, accu + oplader 
 • 1 onthaakmat per stek (Hoef je dus niet zelf mee te nemen!)

 

EXTRA LUXE! 

Wil jij graag vissen in extra comfort? Dan is de Cabin stek wellicht wat voor jouw! Dit is de ENIGE stek die je vooraf kan boeken. Alle overige stekken worden (in goed overleg) verloot op het domein zelf. 

De meerprijs voor de Cabin is €250 (€125 p.p)  

Wil jij deze stek graag bevissen? Laat het ons weten!

 

Voor dit evenement bieden wij plek aan maximaal 13 koppels (26 man). Hieronder kun je zien hoeveel plekken er nog vrij zijn! 

Koppel 1 (Cabin stek): 

Koppel 2: 

Koppel 3:

Koppel 4:

Koppel 5:

Koppel 6:

Koppel 7: 

Koppel 8:

Koppel 9:

Koppel 10:

Koppel 11: 

Koppel 12: 

Koppel 13: 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  KarperCentrale.nl 9,3 / 10 - 436 Reviews @ Kiyoh
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »