Terug

top 10 leukste kerstcadeautjes voor beginnende karpervissers

top 10 leukste kerstcadeautjes voor beginnende karpervissers

Wat koop je nou voor iemand die wil beginnen met karpervissen met kerst? Wijk je toch af, van wat hij/zij eigenlijk vroeg? Of ga je als een echte pro kerstman/kerstvrouw te werk en lees je deze top 10 ff door? Deze cadeaus zullen vooral in de smaak vallen bij beginnende karpervissers.

Top 10 leukste kerstcadeautjes voor beginnende karpervissers

Veel kerstmannen en kerstvrouwen hebben geen idee wat ze moeten kopen tijdens kerst voor iemand die net begint met karpervissen. Speciaal voor kerst hebben we deze lijst gemaakt, zo maken we het voor jou (hopelijk) iets makkelijker een een goed cadeau aan te schaffen. 

 

Opzoek naar een cadeau voor een ervaren karpervisser? Check deze lijst.

 

We hebben de beste cadeautjes voor iedere periode van het jaar ook verdeeld in budget categorieën. Wil je daar even kijken? Selecteer jouw budget, en kijk eens rond!

 

€0,- t/m €10,- | €10,- t/m €25,- | €25,- t/m €50,- | meer dan €50,-

 

 

#1 Complete beginner set (Prijs klasse: hoog)

 

BAM! Direct klaar om te gaan vissen! Alleen nog haakjes en aas, dan kan jouw karper vissende vriend(in) direct naar de waterkant. Dit cadeau is redelijk prijzig voor onder de kerstboom, maar het zorgt er wel voor dat jij direct de favoriete kerstman/kerstvrouw van de komende 3 jaar bent ;).

Mooie camouflage gekleurde hengels, molens en een foudraal om alles in te stoppen, en nog veel meer! Alles wat hij/zij nodig heeft om te beginnen met de karpervisserij. 

 

Bekijk hier alle informatie over de complete beginner set.

 

 

#2 Tacklebox (Opbergkist) (Prijs klasse: Medium)

 

We gaan gelijk een heel stuk naar beneden in prijs, en komen bij de Tacklebox. Iedere karpervisser heeft er een nodig, het is zijn 'schatkist voor karpermateriaal' je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de aanschaf van een tacklebox omdat je gauw al veel waarde hebt aan klein karpermateriaal. Een karpervisser kan echt niet zonder!

 

Bekijk meer informatie over deze tacklebox

 

 

 

#3 Camouflage Karperhengel (Prijs klasse: Medium)

 

Een karperhengel is de basis voor iedere karpervisser, en ook een enorm geschikt artikel als cadeau. Een beginnende karpervisser wil je natuurlijk geen hengel geven van een paar honderd euro geven. Deze karperhengel is speciaal gemaakt voor de recreatieve en startende karpervissers. In Nederland mogen we met maximaal 3 hengels vissen op speciale wateren. Op de meeste plekken mogen we met 2 hengels, en op stadsvijvers mogen we met maximaal 1 hengel. Je kunt dus ook nog variëren met het aantal hengels. Of nog beter, combineer het met onderstaande karpermolen!

 

Bekijk alle informatie over deze karperhengel

 

 

 

#4 Camouflage karpermolen met lijn (Prijs klasse: Medium)

Onder iedere karperhengel hoort een karpermolen. Deze camouflage gekleurde karpermolen heeft een 'vrijloop' functie. Een watte? hoor ik je al zeggen.. Geen zorgen, ik leg het kort uit. Dat betekend dat als deze hendel naar voren staat, de vis gemakkelijk lijn van de molen af kan trekken. Zodra de visser een draai geeft aan de molen, gaat deze functie uit, en kan de visser de vis binnen gaan halen. Tip: Leer bovenstaande uit je hoofd of neem het mee in je gedicht, weet de ontvangende visser van dit cadeau gelijk hoe zijn nieuwe molen werkt ;)

 

Bekijk alle informatie over deze karpermolen

 

 

 

 

#5 karper schepnet (Prijs klasse: Medium)

 

Heeft de karpervisser in kwestie al een hengel en molen? Dan is het eventueel een leuk alternatief om een schepnet te geven. Dit schepnet van Lion Sports is zeer geschikt voor beginnende karpervissers en is ook nog eens enorm scherp geprijsd! Zo heb jij toch een beetje geholpen bij iedere vis die hij/zij vangt ;)

 

Bekijk alle informatie over dit karper schepnet

 

 

 

 

 

 

#6 Camouflage karperstoeltje (Prijs klasse: Medium)

Karpervissen is ook een wachtspel, even staan is dan niet erg.. maar het moet niet te lang gaan duren! Iedere karpervisser heeft wel een stoeltje voor aan de waterkant. Maar een beginner natuurlijk nog niet! Deze camouflage stoel is makkelijk op te bergen en voorzien van modderpoten zodat je niet wegzakt. Een heel leuk cadeau voor een scherpe prijs.

 

Bekijk alle informatie over deze camouflage stoel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#7 Groene karper tas (Prijs klasse: Medium)

 

Je neemt als karpervisser een hele hoop spullen mee naar de waterkant, sommige karpervissers hebben een speciale kruiwagen voor hun karpermateriaal! Voor de beginner is dit gelukkig niet nodig, die komen al een heel ver met alleen een tas. Deze mooie robuuste groene karper tas kan je vol laden met materiaal om vervolgens naar de waterkant te gaan. Een ideaal cadeau dus.

 

Bekijk meer informatie over deze groene karper tas

 

 

 

 

 

#8 Kant en klare onderlijnen (Prijs klasse: Laag)

 

TIP: Bij de opties is haak maat 6 de beste keus! 

Als beginnende karpervisser is het vaak moeilijk om je eigen onderlijnen te knopen, daarom kun je met deze handig set van 2 onderlijnen snel beginnen met het vissen op karper. Een enorm veilige en goeie keus dus die ook nog eens erg betaalbaar is.

 

Bekijk alle informatie over deze onderlijnen set

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#9 Onthaakmat  (Prijs klasse: Medium)

 

Een onthaakmat? Een leuk cadeau? Nou, in dit geval zeker! Het is namelijk ook een verplicht attribuut in Nederland. De karper heeft van zichzelf een beschermlaag. deze laag willen we als visser natuurlijk goed beschermen zodat wanneer we de vis terug zetten in het water, hij vrolijk zijn rondjes kan blijven zwemmen. En iemand anders de vis ook weer kan vangen. Een heel goed cadeau voor een beginnende karpervisser dus :-).

 

Bekijk hier alle informatie over deze onthaakmat

 

 

 

 

 

#10 Beetmelder (Prijs klasse: Laag)

 

Een beetmelder is zeker geen overbodige luxe. Het is een apparaatje die gaat gillen op het moment dat de vis gehaakt is. Deze beetmelder ofwel pieper genoemd is zeer robuust en ideaal voor een beginnende karpervisser. Zelf heb ik ook 2 van deze beetmelders in mijn tas liggen, mocht mijn eigen toch een keer stuk zijn, weet ik dat ik op deze kan vertrouwen.

 

Meer informatie over deze beetmelder

 

 

 

 

 

Nog meer cadeautjes

Dat was onze lijst met de 10 leukste en meest populaire cadeautjes voor beginnende karpervissers. Hopelijk heb jij er wat aan gehad! Je kunt natuurlijk ook alsnog naar andere cadeautjes kijken. De meest populaire cadeautjes hebben we in prijsklassen opgedeeld. Kies hier onder jouw prijs categorie om de cadeautjes in die categorie te bekijken.

 

€0,- t/m €10,- | €10,- t/m €25,- | €25,- t/m €50,- | meer dan €50,-

 

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    KarperCentrale.nl 9,3 / 10 - 436 Reviews @ Kiyoh
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »